Camper huren in Nederland

Holland- Een verscheidenheid aan regio’s om zelf te ervaren

Holland, door de inwoners zelf liever aangeduid als Nederland, biedt een oppervlakte van meer dan 41.500km² aan werkelijk spectaculair landschap, die er voor lijkt gemaakt om met een kampeerauto te verkennen. Beleef de wadden-regio met haar wisselende eb en vloed van wel heel dichtbij vanuit uw kampeerauto. Rijdt door een van de vele nationale natuurparken of droom weg bij een van de talrijke, eindeloos lijkende bloemenvelden. Verken de provincies Limburg en Noord-Brabant, die het gastvrije zuiden vormen, of vertoef in het vlakke landgebied in het uiterste noorden. Of doe het toch gewoon allebei.

Ontdek de highlights van Nederland

Beleef de historische ruïnes en kastelen in het oosten van Nederland en maak gebruik van deze gelegenheid om uw meegebrachte fietsen te gebruiken en een tour te maken in deze fascinerende omgeving, midden tussen middeleeuwse bouwwerken.

Rij waarheen u maar wilt, u bent niet aan een hotel gebonden. Benut de mogelijkheid om flexibel  te zijn en gewoon uw instinct te kunnen volgen. Reis met uw gehuurde camper naar Rotterdam en geniet daar van de Rotterdamse haven met al zijn facetten. 

U bent op zoek naar oude tradities en verhalen op uw reis door Nederland? Bezoek de dicht bij Amsterdam gelegen Zaanse Schans, het eerste industriegebied van de wereld .Daar staan alle huizen nog in hun oorspronkelijk 17e- en 18e- eeuwse staat. 

U v erlangt naar cultuur? Maak dan een boottocht door de Amsterdamse grachten of bezoek de kaasmarkt in Gouda. Nederland bezit 7 UNESCO werelderfgoed objecten, die u gedurende uw trip door dit afwisselende land natuurlijk niet moet vergeten aan te doen.

Ook culinair zal Nederland u goed bevallen. Reis af naar de provincie Zeeland en geniet van verse oesters, mosselen, een lekkere zeekreeft of het beroemde Zeelands lamsvlees. 

Het maakt niet uit wat voor plannen u heeft met uw huurcamper, Holland is in ieder geval een vakantie waard! En laat ons dan uw vertrouwde reisbegeleider zijn!


Verhuurlocatie in Nederland

Camper huren in Nederland

Top